Kalabhairava Ashtakam in Gujarati
Kalabhairava Ashtakam in Gujarati | શ્રી કાલભૈરવાષ્ટકમ- All Vedic and Spiritual
Date: 10 Jun 2017Kalabhairava Ashtakam in Gujarati | શ્રી કાલભૈરવાષ્ટકમ- All Vedic and Spiritual
Date: 10 Jun 2017Hanuman Ashtottara Shatanamavali in Gujarati શ્રી આંજનેય અષ્ટોત્તર શતનામાવલી
Date: 05 Jun 2017Hanuman Pancharatna Stotram in Gujarati શ્રી હનુમાન પંચરત્ન સ્તોત્રમ - All Vedic and
Date: 01 Jun 2017Hanuman Chalisa in Gujarati શ્રી હનુમાન ચાલિસા - All Vedic and Spiritual Mantras
Date: 29 May 2017Guru Kavacham in Gujarati | Bruhaspati Kavacham બૃહસ્પતિ કવચં (ગુરુ કવચં) -
Date: 25 May 2017Gayatri Ashtottara Shatanamavali in Gujarati શ્રી ગાયત્રી અષ્ટોત્તર શતનામાવલીઃ -
Date: 22 May 2017Ganesha Mangalashtakam in Gujarati ગણેશ મંગલાષ્ટકમ્ - All Vedic and Spiritual
Date: 15 May 2017Ganesha Kavacham in Gujarati ગણેશ કવચમ્ - All Vedic and Spiritual Mantras
Date: 12 May 2017Ganesha Ashtottara Shatanamavali in Gujarati ગણેશ અષ્ટોત્તર શત નામાવળિ -
Date: 08 May 2017Ganesha Ashtottara Shatanama Stotram in Gujarati ગણેશ અષ્ટોત્તર શત નામ સ્તોત્રમ્ -
Date: 02 May 2017Durga Ashtottara Shatanamavali in Gujarati શ્રી દુર્ગા અષ્ટોત્તર શતનામાવલિ - All
Date: 25 Apr 2017Devi Aparadha Kshamapana Stotram in Gujarati દેવિ અપરાધ ક્ષમાપણા સ્તોત્રમ્ -
Date: 15 Apr 2017